ظرفشویی

نصب و تعمیر غیر گارانتی ظرفشویی ها ، ( 6 یا 12 نفره ) با انواع برندها

%d8%b8%d8%b1%d9%81%d8%b4%d9%88%db%8c%db%8c

ارائه خدمات در سرتاسر مشهد مقدس

در منزل و در حضور شما انجام می پذیرد

مهندس حمیدی

09151580063

چند نکته مهم در خصوص استفاده از ظرفشویی ها :

1- حتما دستگاهتان را به پریز جدا و یا چند راهۀ مطمئن وصل نمایید

2- هیچگاه دستگاه را بدون نمک مخصوص ظرفشویی استفاده ننمایید

3- قبل از چیدن ظرفها ، بهتر است ظرفها را آب بگیرید تا از نبود آشغالهای درشت در آنها مطمئن شوید

4- چیدمان ظرفها را طوری انتخاب نمایید که مانع پاشش آب به جاپودری نشود و از طرفی ظروف حساس و ظریف را در طبقات فوقانی قرار دهید و قبل از استفاده حتما آبفشانها را با دست بچرخوانید ، تا مطمئن شوید ظرفی به آنها گیر نمی کند

5- پس از اتمام کار درب را به آهستگی باز کنید و همیشه کشوی پایینی را ابتدا بردارید

شستن ظروف کثیف که از جمله کارهای زمان‌بر آشپزخانه است علاوه بر اینکه وقت و انرژی زیادی مصرف می‌کند صدماتی به سلامتی افراد وارد می‌کند. همچنین شست و شوی ظروف با دست نیاز به آب و مواد شوینده زیادی دارد که این مقدار مصرف در ماشین ظرف‌شویی بسیار کمتر می شود. به طوریکه شست و شوی 144 پارچه ظرف کثیف با دست حدود 85 لیتر آب و علاوه بر آن مقدار زیادی مواد شوینده مصرف می‌کند، درصورتیکه شست و شوی همین تعداد ظروف با ماشین ظرف‌شویی 16 لیتر آب کمتر و مواد شوینده بسیار کمتر را به خود اختصاص می دهد. البته در ماشین ظرف‌شویی‌های جدید این مقدار به کمتر از 10 لیتر آب نیز رسیده است که با وجود کم آبی شدید در ایران استفاده از آب کمتر برای شست و شوی ظروف بیشتر، معقول و مقرون به صرفه به نظر می‌رسد. ضمنا لزومی ندارد پیش از قرار دادن ظروف داخل ماشین ظرف‌شویی آن‌ها را آبکش کنیم. تنها کافی است مواد غذایی بزرگ را از ظرف جدا کرد زیرا پودرهای ماشین ظرف‌شوی دارای موادی هستند که سطوح کثیف را خراش داده تا مواد غذایی بهتر از سطح ظرف پاک شود.
بهترین دما برای شست و شوی ظروف 55 درجه و در بعضی موارد 70 درجه است.

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط: