ماکرو ویو

نصب و تعمیر غیرگارانتی انواع مایکروویو در محل و در حضور شما انجام می پذیرد

تعمیر مایکروویو در مشهد
تعمیر مایکروویو در مشهد

انجام تعمیرات در سرتاسر مشهد مقدس

09151580063

مهندس حمیدی

انجام تعمیرات انواع مایکروویو پذیرفته می شود

 

نکاتی که باید قبل از استفاده از مایکروویو بدانیم

1 – دستگاه را به دوشاخه جداگانه ای وصل کنیم

2 – فاصله ای را جهت تبادل حرارتی دستگاه با محیط در نظر بگیریم

3 – هیچگاه دستگاه را خالی روشن نکنید

4 – هنگام کار کردن دستگاه به اندازه یک دست باز، از آن فاصله بگیرید

5 – هیچگاه یک غذا را بیش از یک بار با مایکرو گرم نکنید

6 -همیشه یک دقیقه بعد از اتمام کار مایکرو درب دستگاه را باز کنید تا دچار سوختگی نشوید

 

طرز استفاده و پختن چندین نوع غذا با مایکروویو

1- ضدعفونی کردن و دفع بوی بد اسکاچ ظرفشویی:
اگر بعد از شستن ظرف ماهی، اسکاچ و اسفنج ظرفشویی تان بوی بد ماهی گرفت ، آن را دور نیندازید. اسکاچ را در یک ظرف آب و آبلیمو یا سرکه خیس کنید ، سپس آن را به مدت یک دقیقه در مایکروویو بگذارید. برای برداشتن اسکاچ از داخل مایکروویو حتما دستکش مخصوص آشپزی تان را به دست کنید. اسکاچ شما بوسیله حرارت مایکروویو کاملا ضدعفونی شده و بوی بد خود را از دست خواهد داد.
۲- تمام مواد غذایی شام تان را تنها در ۱۰ دقیقه بپزید
می توانید ماهی قزل آلا و سبزیجات و سیب زمینی تان را در مدت زمان بسیار کمی در این دستگاه برای شام آماده کنید. برای سرخ کردن ، پختن ، بخار پز کردن غذاهایتان از مایکروویو استفاده کنید. تنها باید برای هر نوع طبخ غذا مدت زمان دستگاه را تنظیم کنید.

۳- تخته گوشت ( یا تخته خرد کن سبزی) را در مایکروویو ضدعفونی کنید
تخته گوشت را به خوبی بشویید ، یک لیمو تازه روی آن بمالید ، سپس به مدت یک دقیقه در مایکروویو بگذارید تا حرارت دستگاه به خوبی آن را ضدعفونی کند.

۴- پختن سیب زمینی
درست است که مایکروویو نمی تواند سیب زمینی شما را کبابی و برشته کند اما می تواند آن را  درمدت ۴ دقیقه به خوبی بپزد. می توانید باقی غذاهایتان را نیز به طور همزمان در مایکروویو بپزید . با یک چنگال سیب زمینی را سوراخ کرده و به مدت دو دقیقه در دستگاه بگذارید. بعد از دو دقیقه آنها را بیرون آورده و باز به مدت ۲ و یا ۳ دقیقه دیگر در مایکروویو بگذارید . برای درست کردن پوره سیب زمینی ، قبل از اینکه شیرا را به سیب زمینی اضافه کنید کمی شیر را حرارت دهید. ( بعد از سرد شدن شیر و سیب زمینی آنها را با هم مخلوط کنید و بهم بزنید تا پوره سیب زمینی شما آماده شود).

۵- نرم کردن شکر قهوه ای
شکر را در یک ظرف پلاستیکی بگذارید کمی آب به آن اضافه کنید ، و با حرارت متوسط ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در مایکروویو بگذارید.

۶- نرم کردن عسل
معمولا زمانیکه عسل را برای مدت زمان طولانی در یخچال می گذارید سفت و غیر قابل استفاده می شود. برای نرم کردن عسل می توانید آن را به مدت ۳۰ ثانیه و یا یک دقیقه در مایکروویو گذاشته و بعد میل کنید.

۷- حرارت دادن خمیر
می توانید خمیر نان و یا خمیر غذایتان را در حدود ۱۵ دقیقه در مایکروویو بگذارید و بسرعت غذایتان را آماده کنید. خمیر را در یک کاسه بزرگ بگذارید و روی آن را با یک پلاستیک بپوشانید . ۲۵۰ گرم آب در یک کاسه بریزید و در پشت کاسه خمیر بگذارید. حرارت مایکروویو را تا حد امکان کم کنید. (۱۰ درصد قدرت مایکروویو). بمدت ۳ دقیقه خمیر را حرارت دهید ، بعد بگذارید بمدت ۳ دقیقه دیگر نیز در مایکروویو بماند. سه دقیقه دیگر هم آن را حرارت دهید ، بعد دوباره بگذارید ۶ دقیقه دیگر نیز در دستگاه بماند. اکنون خمیر شما پف کرده و آماده است.

۸- گرم کردن محصولات آرایشی
ممکن است بعضی ها عادت داشته باشند کرم های آرایشی شان را در یخچال بگذارند. گرم شدن یک کرم آرایشی ممکن است پانزده تا بیست دقیقه از وقت شما را بگیرید. اما با استفاده از دستگاه مایکروویو براحتی می توانید این زمان را به حداقل برسانید. (البته قبل از زدن کرم روی صورت گرمی آن را با دست تان امتحان کنید تا صورت تان نسوزد. ) یا برای امتحان دقیق تر آن را با ساق پایتان بمالید و اگر هنوز سرد بود باز هم در مایکوویو گذاشته و حرارت دهید. برای اینکه دستگاه تان کثیف نشود می توانید کرم را داخل یک ظرف مخصوص مایکروویو بگذارید.

۹- برشته کردن سیر
اگر بخواهید سیر را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی گاز آن را سرخ کنید این کار در حدود ۴۵ دقیقه وقت شما را می گیرد. اما اگر این کار را با دستگاه مایکروویو انجام دهید ، حداکثر ۸ دقیقه طول می کشد. برای این کار سر سیر را ببرید تا حبه های سیر مشخص شوند. حبه ها را در یک ظرف کوچک و عمیق بگذارید ، آن را با فلفل ترکیب کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مخلوط تان اضافه کنید. ۲ قاشق غذاخوری آب ته ظرف بریزید و روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و در حدود ۷ دقیقه درمایکروویو بگذارید ، بعد از اینکه ۷ دقیقه تمام شد ، چند لحظه ای صبر کنید و بعد ظرف را از دستگاه بیرون بیاورید و باز هم برای برداشتن پلاستیک از ظرف چند لحظه ای صبر کنید.

۱۰- کباب کردن غذاها
برای اینکه زمان پخت سبزیجات را کاهش بدهید ، می توانید هر کدام را به صورت جداگانه در مایکروویو بپزید و بعدا آنها را روی کباب پز طبخ کنید. سیب زمینی ها را به مدت ۲ دقیقه در دستگاه حرارت دهید ، سپس فلفل دلمه ای ها را برای یک دقیقه در مایکروویو بگذارید. بعد از آن ، سبزیجات دیگر غذایتان را هم به طور جداگانه در دستگاه بگذارید . غذایتان زودتر آماده شد یا نه؟

۱۱- از مرکبات تان آب میوه بیشتری بگیرید
آب میوه گرفتن از یک لیموشیرین یا لیمو ترش که تازه از یخچال بیرون آورده شده سخت است . اما برای اینکه کارتان راحت تر شود و بتوانید از آنها آب میوه بیشتری بگیرید آنها را تنها برای ۲۰ ثانیه در مایکروویو بگذارید.

۱۲- برشته کردن آجیل ، نان و نارگیل
برای برشته کردن مواد غذایی تان نیز می توانید از مایکروویو استفاده کنید ؛ برشته کردن آجیل و نان و …با استفاده از مایکروویو زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. در صورتیکه اگر بخواهید با استفاده از یک ماهیتابه این کار را انجام دهید باید سه برابر زمان بگذارید. آجیل یا نان و … را در یک بشقاب بریزید و آنها را پراکنده کنید بطوریکه بهم نچسبند و برای ۲ یا ۳ دقیقه در مایکرویو بگذارید. هر یک دقیقه بشقاب را از دستگاه بیرون بیاورید و بشقاب را تکان دهید . به یاد داشته باشید که بعد از اینکه بشقاب را از دستگاه بیرون آوردید ، بگذارید مواد داخل آن برای یک دقیقه ای بمانند تا سرد شوند و بعد آنها را میل کنید.

۱۳- پختن سبزیجات
آیا برای پختن سبزیجات به دنبال یک قابلمه آب هستید؟ آیا می دانستید که می توانید سبزیجات تان را در دستگاه مایکروویو بدون آب بپزید؟ اگر می توانید سبزیجات تان را بصورت یک لایه داخل یک بشقاب پهن کنید ، با پلاستیک بشقاب را بپوشانید و با حرارت بالا آنها را بپزید. البته زمان پخت سبزیجات مختلف ، متفاوت است ؛ اگر سبزیجات شما ترد هستند ، مانند اسفناج ، قارچ یا نخود فرنگی بعد از سی ثانیه آنها را از دستگاه بیرون بیاورید؛ اما برای سبزیجاتی مانند هویج این زمان ۴ دقیقه می باشد.
مايکرويو از ترکيب دو واژه مايکو(Micro)به معناي کوچک و(Wave)به معناي موج درست شده است ودستگاهي که با امواج الکترومغناطيسي(امواج راديويي)کار مي کند.
همزمان با پيشرفت صنعت در جوامع،مايکروويوها نيزازاين امر مستثني نبوند.امروزه اين دستگاه ها توانايي هاي بسيار بالايي دارند؛از قبيل گريل(توان برشته کردن زير و روي غذا)،کانوکشن(توان پخت همانند فرگاز براي کيک ها وشيريني ها)،جوجه گردان (توان بريان کردن مرغ درسته وجوجه کباب)،يخ زدايي،پخت اتوماتيک وبخارپزکردن. اين کار کردها مي توانند نيازهاي همه ي مردم را با سلايق مختلف برطرف کنند.
-مزاياي کار با اجاق مايکروويو:
1-صرفه جويي در وقت وانرژي
2-حفظ ويتامين ها و مواد مغذي در غذاها
3-ايمني وسهولت در پخت وپز
4-جلوگيري از پراکندگي بوي غذا
5-گرم کردن يکنواخت غذا
6-صرفه جويي در مصرف ظروف غذايي
7-مصرف کم روغن
-توصيه هايي براي استفاده ي بهتر از مايکروويو:
1-اصول برنامه ريزي اين دستگاه بر اساس دو عامل اصلي قدرت(درجه)و زمان صورت مي گيرد که هر يک از اين دو عامل را مي توان مستقلاً انتخاب وتنظيم کرد و تجربه،نقش بسزايي دراين کاردارد.به طور معمول درجه ي مايکروويوها بر اساس جدول زير برنامه ريزي شده اند.
2-وزن ماده ي غذايي نيز تأثير مهمي در زمان پخت يا گرم کردن دارد.هرچه وزن مواد بيشتر شود،زمان استفاده از دستگاه نيز بيشترمي شود؛ولي قدرت هميشه ثابت است.
حداکثردرجه 90high%تا100% 900تا1000وات
متوسطِ بالا 70high_Medium%تا80% 700تا800وات
متوسط 50Medium%تا60% 500تا600وات
متوسطِ پايين30Low_Medium%تا40% 300تا400وات
حداقل درجه 10Low%تا200% 100تا200وات
3-در پخت غذاهايي که قطعات ناهمگون دارند،بهتر است قطعات ضخيم تر در کنار ظرف وقسمت هاي نازک تر در مرکزقرارگيرند.
4-از پختن تخم مرغ به صورت آب پز در مايکروويو جداً خودداري کنيد.در صورت عدم رعايت اين نکته،باعث انفجار در محوطه ي داخل دستگاه مي شود.
5-به هيچ وجه در حالت مايکروويو دستگاه را خالي از مواد روشن نگذاريد تا به موتور آن آسيبي وارد نشود.
6-سيني موجود در دستگاه که در بيشتر موارد شيشه اي است،هميشه بايد بچرخد تا حرارت به صورت يکنواخت به همه جاي دستگاه برسد.
-ظروف قابل استفاده در مايکروويو:
تمام ظروف شيشه اي(پيرکس)،چيني(بدون تزيين طلايي ونقره اي)،سراميک وپلاستيکي(درحدگرم کردن)قابل استفاده هستند.
براي جلوگيري ازجرقه درحالت مايکروويو از قرار دادن هر نوع شيءفلزي جداً خودداري کنيد.ظروف بهتر است گرديابيضي وکم عمق باشند.براي غذاهايي که مي خواهيد فقط بپزند(مثل برنج)ياگرم شوندازدرپوش ظرف يا سلفوني که روي آن را چند سوراخ ايجاد کرديد استفاده کنيد.
-تجربيات جالب وشنيدني درباره ي کاربا مايکروويو:
خشک کردن سبزي:
500گرم سبزي پاک کرده وآب گرفته که با پارچه آن را خشک کرده ايد را در ظرف مسطحي بريزيد ودستگاه را 3تا5 دقيقه با درجه ي حداکثر و10تا15دقيقه با درجه ي متوسط پايين روشن کنيد.(درجه وزمان در دو مرحله رعايت مي شود).سپس سبزي کاملاً خشک شده وعطر ورنگ آن کاملاً حفظ ميشود.
منبع:هنراشپزي شماره 37   و سایت  راسخون

مایکروویو و غذاهایی که نباید درون آن گرم شود!!

%d9%85%d8%a7%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%88%db%8c%d9%88-%d9%88-%d9%be%db%8c%d8%aa%d8%b2%d8%a7

یک سری غذاهایی می باشد که نباید در مایکروویو گرم شود.مایکروویو یکی از پرمصرف ترین وسایل در آشپزخانه های امروزی است. برای گرم کردن برخی غذاها به دلیل نوع پخت اولیه آنها نباید از مایکروویو استفاده کرد.مواد غذایی ممنوعه برای ورود به مایکروویو!!!

 

 

برخی موادغذایی خاص و پر مصرف به دلیل آنکه سرخ شده یا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتی که مجددا در مایکروویو گرم شده و تحت دمای بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگیرند با ایجاد مواد مضر در انها به سلامتی آسیب رسانده و در برخی موارد حتی سرطان زا می شوند.

 

پیتزا را درون مایکروویو گرم نکنید پیتزا یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد آن را در مایکروویو گرم می کنند که این کار آسیب جدی به سلامت بدن وارد می کند. بهترین راه گرم کردن آن استفاده از فر یا اجاق گاز است و حداکثر دمای فر 375 درجه فارنهایت انتخاب شود.

 تمیز کردن مایکروویو با لیمو

%d8%aa%d9%85%db%8c%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d9%85%d8%a7%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%88%db%8c%d9%88-%d8%a8%d8%a7-%d9%84%db%8c%d9%85%d9%88

 

تمیز کردن مایکروویو با لیمو
جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه باشید.

مایکروویو یکی از بزرگترین اختراعات بشر است. گرم کردن غذا یا یخ زدایی مواد غذایی منجمد در کمتر از یک دقیقه، تغییر و تحول عظیمی در آشپزی پدید آورد. حال با خود فکر کنید آیا میتوانید آشپزخانه تان را بدون مایکروویو تصور کنید؟!

مایکروویو در عین حال که آشپزی را بسیار راحت کرده، میتواند مشقت زیادی به دنبال داشته باشد چرا که هر بار استفاده از آن، یعنی جرم بیشتری به دیواره هایش منتقل شدن! مسلما همه ما از استفاده بیش از حد مواد شیمیایی تمیز کننده خسته شده ایم، بنابراین بیایید راهی را امتحان کنیم که بدون مواد شیمیایی و چند مرحله ساده، مایکروویوی تمیز در اختیارمان بگذارد.

شما به یک لیمو ترش بزرگ (زرد) و کاسه مخصوص مایکروویو پر شده با 1 و 1/4 فنجان آب نیاز دارید.
لیمو را از وسط نصف کرده و آب هر دو تکه را در آب درون کاسه بریزید.

%d8%a2%d8%a8-%d9%88-%d9%84%db%8c%d9%85%d9%88-%d8%aa%d8%b1%d8%b4
سپس کاسه آب و آب لیمو را در مایکروویو گذاشته، به مدت 5 تا 10 دقیقه مایکروویو را روشن کنید و اجازه دهید بخار آب و آب لیمو کارشان را انجام دهند.
حال کاسه را از مایکروویو خارج کرده و با پارچه یا حوله نرم و تمیزی دیواره های مایکروویو را به راحتی جرم زدایی کنید.

 

 

 

 

 

کیک کدوحلوایی در مایکروویو

%d9%be%d8%ae%d8%aa%d9%86-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%a7%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%88%db%8c%d9%88

در صورتی که از سیستم مایکروویو استفاده کردید به هیچ عنوان از ظرف فلزی استفاده نکنید.

مواد اولیه:

آرد                                              دو پیمانه

شکر                                          1 و 1/4 پیمانه

کدو حلوایی و روغن                    از هر کدام یک پیمانه

بیکینگ پودر                                یک قاشق مرباخوری

ماست                                        سه قاشق سوپ‌خوری

نمک و وانیل و دارچین                 از هر کدام 1/8 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ                                      سه عدد

 

طرز تهیه:

* تخم‌مرغ را با شکر با سرعت بالای همزن بزنید و روغن را اضافه کرده کمی هم بزنید.

* سپس ماست و کدوحلوایی را بیفزایید و با لیسک مخلوط کنید.

* آرد نمک، بیکینگ پودر، دارچین و وانیل را با مواد مخلوط کنید.

* مواد را داخل قالب ریخته دستگاه را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم نموده از ترکیب کانوکشن 180 با مایکرو 180 استفاده نموده حدود 20 دقیقه زمان دهید.

 

نکات:

* در صورتی که دستگاه شما فاقد سیستم ترکیب است می‌توانید از مایکرو صددرصد به مدت پنج دقیقه استفاده نموده سپس با 40 درصد حدود هفت الی 10 دقیقه دیگر زمان دهید.

* کف قالب را حتماً چرب نمایید.

* در صورتی که از سیستم مایکروویو استفاده کردید به هیچ عنوان از ظرف فلزی استفاده نکنید.

 

 

استیک را درون مایکروویو گرم نکنید برای گرم کردن استیک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسیار کم گرم کنید.اسفناج را درون مایکروویو گرم نکنید با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نیروسامین در آن تولید می شود به همین دلیل هرگز آن را گرم نکنید. مرغ سوخاری را درون مایکروویو گرم نکنید

 

از گرم کردن مرغ سوخاری در فر اجتناب کرده و برای گرم کردن آن را در ظرفی داخل فر قرارداده و روی آن را با فویل بپوشانید و حداکثر تا دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه گرم کنید.پاستا را درون مایکروویو گرم نکنید اگر بر روی پاستا سس ریخته شده است هرگز نباید آن را گرم کنید در غیر این صورت آن را در یک تابه با مقدار کمی آب جوش و روغن گرم کنید.

 

 

مایکروویو با ماکروفر چه تفاوتی دارد؟

%d9%85%d8%a7%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%88%db%8c%d9%88

مجموعه : دانستنی ها

پخت غذا در مایکروویو از طریق تابش و رخنه امواج کوتاهی انجام می شود که وارد مولکول‌های غذا شده، آب داخل مواد خوراکی را به جنبش و سایش وامیدارد.

این عمل باعث ایجاد گرما، افزایش سرعت پخت و آماده شدن غذا می‌شود.

 

اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید، نکات پی‌آمده را همواره در نظر بگیرید:

با وجود تحقیقات گوناگون هنوز هیچ مدرک قابل قبول مبنی بر مضر بودن تشعشعات تابیده شده بر مواد غذایی از طریق دستگاه مایکروویو به دست نیامده؛ بنابراین تصور سرطان زا بودن غذاهای پخته شده با این دستگاه نادرست است.

 

با خیال راحت غذایتان را میل کنید. حجم، شکل ظاهری و مقدار رطوبت موجود در ماده غذایی بر زمان و کیفیت پخت اثرگذار است. اگر این موارد را در نظر نگیرید احتمال پختن کامل برخی قسمت‌ها و نیمه‌پخته ماندن قسمت‌هایی دیگر بعید نیست.

 

بهترین راهکار رفع این مشکل، کوچک کردن، ایجاد برش‌های مناسب و سوراخ‌های متعدد در خوردنی‌های بزرگتر است.

 

بهترین ظروف برای استفاده در این دستگاه، ظروف سرامیکی، پیرکس، آرکوپال و برخی ظرف‌های پلاستیکی با علامت مایکروویوند.

 

ظروف فلزی و فویل‌ها باعث ایجاد جرقه و آتش‌سوزی احتمالی شده، ظروف پلاستیکی معمولی یا غیرمناسب آب می‌شوند. دقت کنید لبه یا دیواره ظروف با رنگ‌های فلزی تزئین نشده باشد.

 

از خراب نبودن و بسته شدن کامل در، نداشتن خوردگی در واشر یا جداره بین در و اتاقک، کارکرد درست قفل و لولای دستگاه مطمئن شوید.

 

در صورت خراب شدن جداره پلاستیکی بین در و اتاقک دستگاه، لولا، یا شیشه موجگیر آن به هیچ وجه دستگاه را روشن نکنید و حتما از دستکاری یا تعمیر شخصی آن خودداری کنید.

برای تعمیر، آن را به تعمیرکاران مجرب بسپرید تا تشعشعات به سلامتی و جیبتان لطمات بیشتر نزند. همواره درون اتاقک دستگاه را تمیز نگاه دارید، ذرات سوخته، پاشیده و پرت شده درون آن را پاکسازی کرده، مدام صحت عملکرد لبه‌های در و قسمت لولا را بررسی کنید.

برای نظافت، بویژه تمیز کردن واشر درزگیر، به هیچ وجه از اسکاچ، سیم ظرفشویی و ابزار خراشدهنده یا مواد شوینده خورنده استفاده نکنید.

برای جلوگیری از پاشیدن محتویات غذا روی ظروف را با درهای مناسب بپوشانید اما هرگز درها را محکم نکنید. این کار خطر انفجار و ترکیدگی را محتمل می‌کند.

 

 

 

 

ماهی را پس از طعم‌دار کردن، با پوست داخل یک ظرف گود مانند بشقاب خورش‌خوری یا ظرف پیتزاخوری بگذارید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. حالا می‌توان این ظرف سرپوشیده را با خیال راحت، داخل مایکروویو گذاشت.

سرویس سبک زندگی فردا: آیا می‌دانید قرار دادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروویو می‌تواند برایتان دردسرساز شود؟ برای آنها هم راه حل هایی وجود دارد. با ما همراه شوید. شما در طول روز یا هفته چند بار از مایکروویو برای گرم کردن مواد غذایی مختلف استفاده می‌کنید؟ آیا می‌دانید قرار دادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروویو می‌تواند برایتان دردسرساز شود؟ در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.

 

 

 

– تخم‌مرغ

هرگز تخم‌مرغ خام را با پوست یا بدون پوست داخل مایکروویو نگذارید. پوست تخم‌مرغ خام در اثر حرارت بالای مایکروویو، می‌ترکد و ممکن است محتویات آن باعث آسیب دیدن المنت‌های داخل دستگاه شود.

 

چاره چیست؟

تخم‌مرغ را داخل یک پیاله یا بشقاب شیشه‌ای که از قبل کمی چرب شده است، بشکنید و با چنگال، سوراخ‌هایی در زرده آن ایجاد کنید.

 

راه دیگر، هم زدن زرده و سفیده تخم‌مرغ پیش از قرار دادن آن در مایکروویو است. قرار دادن تخم‌مرغ پخته‌ای که با چاقو به چند قسمت تقسیم شده در مایکروویو نیز مشکلی ایجاد نمی‌کند.

 

– هویج

هویج از سبزی‌های نسبتاً کم آب است و با توجه به بافت تقریباً سفتی که در وسط آن وجود دارد، گذاشتن آن داخل مایکروویو باعث خشک شدن یا حتی سوختنش می‌شود.

 

چاره چیست؟

هویج خام را داخل مایکروویو نگذارید. شما می‌توانید هویج را بپزید و آن را با شیر و کره مخلوط کنید و به صورت پوره دربیاورید و این پوره را برای گرم شدن یا پختن درون مایکروویو قرار دهید.

 

– ماهی و میگو

بافت گوشت ماهی و میگو از گوشت‌های دیگر بسیار نرم‌تر است، به همین دلیل اگر ماهی و میگو را خام یا پخته داخل مایکروویو بگذارید، گوشت آن‌ها از هم می‌پاشد و تمام دیواره‌های داخلی دستگاه را کثیف می‌کند. چربی بیش از اندازه و بافت نرم ماهی تن هم باعث پاشیدن تکه‌های آن در اثر حرارت بالای مایکروویو می‌شود.

 

چاره چیست؟

ماهی را پس از طعم‌دار کردن، با پوست داخل یک ظرف گود مانند بشقاب خورش‌خوری یا ظرف پیتزاخوری بگذارید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. حالا می‌توان این ظرف سرپوشیده را با خیال راحت، داخل مایکروویو گذاشت. تن ماهی را هم می‌توان به همین شکل گرم کرد. اگر حرارت مناسبی برای پخت یا گرم کردن ماهی و میگو انتخاب کرده باشید، امکان از دست رفتن بافت ظاهری آن‌ها به زیر ۱۰ درصد می‌رسد.

 

– گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی یکی از پرآب‌ترین صیفی‌هاست که اگر به صورت خام و سالم داخل مایکروویو قرار داده شود، در اثر بالا رفتن بیش از اندازه درجه حرارت آب داخل آن، می‌ترکد و مشکل‌ساز می‌شود.

 

چاره چیست؟

چند برش عمیق دور تا دور گوجه‌فرنگی خام ایجاد کنید و سپس آن را داخل مایکروویو بگذارید. حتی می‌توان گوجه‌فرنگی را حلقه‌حلقه و با چنگال، سوراخ‌هایی روی هر حلقه ایجاد کرد و سپس آن را درون دستگاه قرار داد.

 

– غذاهای آبکی و سس‌های گوشتی

حجم بالای آب این مواد غذایی، داغ شدن بیش از اندازه آبشان و ترکیدن اجزای ریز موجود در آن‌ها (مانند لوبیا، لیمو یا نخود و نخودفرنگی) می‌تواند باعث آلوده شدن فضای داخلی مایکروویو یا حتی آسیب دیدن لوازم داخلی دستگاه شما شود.

 

چاره چیست؟

باید غذاهای آبکی و سس‌های گوشتی را داخل ظروف پلاستیکی گود یا کاسه بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. به این ترتیب می‌توانید از پاشیدن آب داخل مایکروویو پیشگیری کنید.

 

– گوشت استیک

گوشت تکه‌ای خام به خصوص اگر گوشت گوساله بدون چربی باشد، پس از قرار دادن داخل مایکروویو مانند لاستیک ماشین، سفت و غیر قابل مصرف می‌شود. دلیل این موضوع هم تبخیر بیش از اندازه آب درون بافت گوشت طی فرآیند پختن است.

 

چاره چیست؟

باید گوشت‌های استیکی را با کره، چرب و مزه دار کنید و بعد آن‌ها را درون یک بشقاب خورش‌خوری گود که مقدار اندکی آب‌جوش و آب‌لیمو دارد، بگذارید و روی بشقاب را با سلفون بپوشانید یا با بشقاب دیگری، یک در برای آن درست کنید.

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط: