نحوه نگهداری و تمیز کردن یخچال با 4 نکته

تعمیر یخچال در مشهد | نصب و راه اندازی یخچال | تعویض فیلتر یخچال | شارژ گاز یخچال 

کسرایی 09154243007

تعمیرات انواع برندها (یخچالهای معمولی و ساید )

در سراسر مشهد و در محل شما صورت می پذیرد

روشهای نگهداری موادغذایی در یخچال

تعمیر یخچال در مشهد

به کدام سایت ها میتوان اعتماد کرد جهت تعمیر یخچال در مشهد

معمولا سایت‌هایی که در زمینه معرفی تعمیرکار فعالیت دارند شرکت های دانش بنیان در زمینه طراحی سایت هستند و هیچ گونه تخصصی در زمینه تعمیرات ندارند و اکثرا جواز اینکار را هم ندارند. سایت‌های زیادی مانند دیوار، سنجاق، خدمت از ما مشهد، نیاز روز و غیره وجود دارند که کار آن‌ها تبلیغ آگهی می‌باشد.

معمولا کلاهبرداران در چنین سایت های تبلیغ میکنند و شما هیچ گونه شکایتی از صاحب سایت نمی‌توانید بکنید

چرا میگوییم سایت ها با دامنه .ir بهتر است  که تعمیر یخچال خود را در مشهد به آن‌ها بسپارید؟

دامنه‌های دات ای آر یا همان دامنه ملی ایران به دلیل ثبت قوی و ارائه آدرس از مالک سایت و دریافت کد ملی و دریافت شماره تماس معتبر و این که چون دامنه ملی هستند امکان ثبت شکایت از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا وجود دارد بهتر است.

چرا نباید به سایت هایی که ابتدای آنها کلمه ad آورده شده جهت تعمیر یخچال در مشهد اعتماد کرد؟

کلمه ad  که ابتدای سایت های که در سطح بالا نتایج جستجو قرار میگیرند تبلیغات گوگل هستن به تبلیغات توجه کردن همان اشتباهی است که خیلی از مشتریان انجام می‌دهند اعتماد به تبلیغات کالا کار اشتباهی است.

کلاهبرداران به راحتی می‌توانند از طریق تبلیغات گوگل در سطح بالای نتایج قرار بگیرند و از این طریق کلاهبرداری کنند، معمولا دارای جواز نیستند معمولا تعمیرکار متخصص نیستند و بازاریاب هستند، مکان خاصی ندارند، نمایندگی در شهر مربوطه ندارند و تکنسین محور هستند.

شارژ رایگان ایرانسل | شارژ رایگان همراه اول | با عضویت در باشگاه مشتریان مشهد تعمیر

[visual-link-preview encoded=”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”]

چرا باید جهت تعمیر یخچال در مشهد به برندینگ توجه کرد؟

به احتمال زیاد نام دیجی کالا به گوشتان خورده باشد دیجی کالا یکی برندهای خوش نام و معتبر ایرانی است که توانسته با تعهد و تجربه و رضایت مشتری خود را در بین برندهای ایرانی معتبر کند.

برند ما در بین تعمیرکاران مجاز مشهد تعمیر است راه ارتباط با مشهد تعمیر شماره تماس 09154243007 – 09034243007 می باشد که مشتریان می‌توانند از طریق تماس یا واتس آپ سوالات خود را به صورت رایگان از ما بپرسند و یا در قسمت نظرات سوال خود را مطرح کنند تا کارشنان ما پاسخگوی آن‌ها باشند .

چرا نباید به آگهی های دیوار جهت تعمیر یخچال در مشهد اعتماد کرد؟

همانطور که در بالا به آن اشاره شد سایت‌های تبلیغات آگهی صرفا شماره آگهی دهنده را در اختیار شما قرار می‌دهند و هیچگونه سابقه از داشتن جواز و تایید مکان در این سایت‌ها وجود ندارد و شما نمی‌دانید شخصی که به منزل شما مراجعه می‌کند آیا شخصی مطمئن و یا دارای جواز و مکان معتبر می‌باشد یا خیر

بسیاری از کلاهبرداری‌های انجام شده از طریق آگهی در دیوار رخ داده است.

تعمیر یخچال در مشهد

تعمیرات یخچال در محل

قرار دادن مواد غذایی گوناگون و متعدد برای مدت طولانی در داخل یخچال،کار بسیار راحتی است.

اما معمولاً افراد خانواده از مواد غذایی که در داخل یخچالشان وجود دارد غافل می‌شوند و آنها را به فراموشی می‌سپارند.

پنیرهای به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. انواع گوناگون پیتزا،

مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن،

برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود در داخل یخچال بگذارید.

کارشناسان می‌گویند برای اینکه از سالم بودن مواد غذایی اطمینان حاصل کنیم

همیشه نباید به برچسب‌های روی آنها که توضیحاتی در مورد تاریخ مصرف داده است اطمینان کرد.

اگرچه بعضی از مواد غذایی دارای چنین برچسب‌هایی هم نیستند.

سایر مواد خوراکی دیگری که دارای چنین توضیحاتی هستند و

هم ممکن است گاهی اوقات مصرف کننده را گیج و سرگردان کند.

بیشتر مردم به محض اینکه درب قوطی کنسروها و مواد غذایی را باز می کنند،

نمی‌توانند تشخیص بدهند که آیا آنها تازه و قابل مصرف هستند یا خیر.

تعمیرات یخچال در محل

بنابراین بسیار مهم است که بدانیم کدام یک از مواد غذایی و خوراکی به محض آنکه در یخچال قرار می‌گیرند،

ماندگاری و طول عمر کمتری دارند و سریع‌تر فاسد می‌شوند.

اگر مواد خوراکی که برای تهیه غذا در یخچال نگهداری می‌شوند،

پس از گذشت یک مدت طولانی مورد مصرف قرار بگیرند،

می‌توانند موجب فاسد شدن غذایی که ما مصرف می‌کنیم شوند

و در نهایت خطرات و مشکلات بسیار جدی برای سلامت ما ایجاد می‌کنند.

بطری‌های حاوی آب میوه که مخصوص کودکان است از زمانی که درب آن باز می‌شود،

به مدت یک تا سه روز در یخچال قابل استفاده و نگهداری هستند و تازه می‌مانند.

گوشت و سبزیجات تازه‌ای که برای کودکان تهیه می‌شود هم باید پس از یک تا دو روز نگهداری در داخل یخچال، دور ریخته شوند.

این یک اصل است: هرگز غذای کودکان را بیشتر از سه روز در داخل یخچال نگهداری نکنید.

خطری که گاهی اوقات غذای کودکان را تهدید می‌کند این است که والدین ممکن است کودکان خود را با شیشه شیر غذا بدهند.

با این عمل بزاق دهان که به شیشه منتقل می‌شود می‌تواند به رشد باکتری، پس از آنکه که شیشه را مجددا‌ً به داخل یخچال می‌گذارند کمک کند.

اگر شما بطری حاوی مواد غذایی کودک خود را بیشتر از یک بار مصرف می‌کنید،

برای هر بار استفاده از آن حتماً اطمینان حاصل کنید که به مقدار کافی از آن برای کودک خود برداشته‌اید.

با این عمل مجدداً‌ قاشق کثیف وارد بطری نمی‌گردد.

تعمیر یخچال در مشهد

نگهداری سس گوجه فرنگی در یخچال

سس‌هایی که اساسا‌ً با گوجه فرنگی تهیه می‌شوند به محض آنکه درب آنها باز می‌شود،

تنها به مدت 5 روز در یخچال می‌توانند نگهداری شوند و تازه بمانند.

نگهداری این نوع سس‌ها به دقت زیادی احتیاج دارد.

این نوع سس‌ها را نباید به مدت طولانی در یخچال نگهدارید تا کپک بزند.

گاهی اوقات ممکن است شما پس از 5 روز، کپکی که بر روی سس ایجاد می شود را نبینید.

اما آن سس آنقدر کهنه شده است که دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

بعضی از کپک‌ها و یا قارچ‌ها ایجاد سمومی می‌کنند که می‌توانند بسیار مضر باشند.

کپک‌ها در محیط‌های خیلی مرطوب رشد می‌کنند و عاملی که باعث گسترش و افزایش آنها می‌گردد،

حجم بیش از حد رطوبت است.

طبخ و پخت آنها نیز نمی‌تواند سموم آن را نابود کند و از بین ببرد.

بنابراین برای امنیت و سلامت بیشتر، بهتر است که آن را دور بریزید.

تعمیر یخچال در مشهد

نگهداری سس مایونز در یخچال

این نوع سس از زمانی که درب آن باز می شود می‌تواند به مدت دو ماه در یخچال نگهداری و استفاده شود.

سس مایونز به دلیل آنکه حجم چربی آن بالا است، مانع رشد باکتری و کپک می‌شود،

اما روغن موجود درآن پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تاریخ مصرف آن شروع به تجزیه شدن می‌کند

و طعم و بوی آن را تغییر می‌دهد و دیگر مزه خوبی نمی‌دهد.

گاهی اوقات ممکن است که شما در تغییر بوی آن دچار اشتباه شوید و قادر نباشید تشخیص دهید که بوی آن تغییر کرده است،

بنابراین کاملاً‌ دقت کنید و در این گونه موارد هرگز ریسک نکنید و حتماً آن را حتی اگر متعلق به یک کارخانه معتبری است،

پس از گذشت دوماه نگهداری در یخچال، دور بریزید.

برای سایرچاشنی‌های دیگر مثل ترکیبات رب گوجه فرنگی و قارچ،

سس سالاد حتماً به تاریخ مصرف آن که معمولاً دقیق و درست هستند مراجعه کنید.

پیگیری کردن و به خاطر سپردن اینکه چه مدت غذای شما در یخچال مانده و نگهداری شده است کارآسانی نیست.

به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که یک قلم و کاغذ بردارید

و تاریخی که شما درب هر نوع کنسرو یا بطری را باز می کنید بنویسید و از تاریخ ها به عنوان علامت مرجع استفاده کنید.

به محض اینکه تاریخ مصرف آن از زمانی که شما یادداشت کردید گذشت، باید آن ماده خوراکی را دور بریزید.

تعمیر یخچال در مشهد

نگهداری پنیر در یخچال

پنیرهای نرم‌تر ماندگاری و عمرحیاتشان کمتر از پنیرهای سفت است.

ما می‌توانیم پنیرهای سفت مثل پنیر سفید و پنیرهای سوئیسی را پس از آنکه درب آن را باز می‌کنیم،

به مدت 3 تا 4هفته در یخچال نگهداری کنیم.

پنیرهای نرم، مثل پنیرهای پرچرب را تنها به مدت یک هفته می‌توانیم در یخچال نگهداری کنیم.

برای اینکه از سالم بودن پنیرکاملاً اطمینان حاصل کنید، ‌می‌توانید به تاریخ تولیدآن نگاه کنید.

اما بهترین روش این است که پنیر را امتحان کنید. یعنی دقت کنید و ببینید آیا کپکی بر روی آن وجود دارد یا خیر.

شما می‌توانید دوام و ماندگاری پنیر را قبل از اینکه آن را در یخچال نگهداری کنید افزایش دهید.

یعنی حفاظ پلاستیکی روی پنیر را که محکم بر روی آن کشیده شده است بردارید و

پنیر را در کاغذهای موم دار قرار دهید و آن را کاملاً‌ با کاغذ بپوشانید.

شما می‌توانید پنیری را که بر روی آن کپک وجود دارد مصرف کنید اما باید در این مورد خیلی دقت کنید.

با چاقو، به اندازه یک کمی بیشتر از سطحی را که با کپک پوشیده شده است ببرید

و سعی کنید چاقو را تمیز نگه دارید تا از گسترش و افزایش کپک خودداری کنید

و سپس آن را مجدداً با مقداری از کاغذی که به موم آغشته است بپوشانید.

تعمیر یخچال در مشهد

نگهداری تخم مرغ در یخچال

تخم مرغ‌ها را می‌توانید حداقل به مدت 3 تا 5 هفته در یخچال نگهداری کنید.

به خاطر داشته باشید که تخم مرغ‌ها را حتی اگر یک جای مخصوص و

مجزا برای آن دارید در قسمت جلوی یخچال قرار ندهید.

اگر آنها را در جلوی یخچال قرار دهید خیلی سریع تر فاسد می‌شوند.

تخم مرغ، شیر و مواد غذایی خام مثل ماهی، گوشت و مرغ را در قسمت عقب یخچال قرار دهید.

برای اینکه قسمت عقب یخچال سردتر است و باکتری در جایی که درجه حرارت پایین

و فضا خنک تر است کمتر رشد می کند.

عقب یخچال معمولاً خنک‌ترین و سردترین قسمت یخچال شماست.

بنابراین بهتر است مواد خوراکی که مستلزم این هستند که تازه‌تر بمانند درآن جا نگهداری کنید.

شما می‌توانید مواد خوراکی مثل کره را درجلوی یخچال که گرم‌تر است نگهداری کنید.

کره، بطری آب و سایر نوشیدنی‌هایی که درب آن باز است کمتر مستعد فاسد شدن هستند

و با دمای یخچال هیچ گونه مشکلی ندارند.

تعمیر یخچال در مشهد

نگهداری باقی مانده غذاها در یخچال

شما می‌توانید باقی مانده غذاها را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه،

حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن،

برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود در داخل یخچال بگذارید.

هرگز باقی مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نکنید و

به محض اینکه آن را پخت و تهیه کردید، فوراً در یخچال قرار دهید.

به این دلیل که هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می‌دهد.

برای مواد خوراکی که حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال می‌کنند،

مثل سالاد ماکارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینکه در داخل یک ظرف بزرگ بریزید،

آن را در داخل چندین ظرف کوچک قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.

با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یکنواخت غذا را خنک می‌کند.

برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید،

به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا ‌و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی کند،

خطر اینکه باکتری یا هرچیز دیگری در وسط غذا تولید و رشد کند بسیار زیاد است.

تعمیر یخچال در مشهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *